Προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία χωρίς άγχος από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Η λύση σας για φωτογραφία προϊόντων υψηλής ποιότητας που προβάλλει τα προϊόντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εντυπωσιακές και αξέχαστες εικόνες που αντιπροσωπεύουν με ακρίβεια την επωνυμία σας.

Φωτογράφηση Ρούχων, Κοσμημάτων & Αξεσουάρ

Γνωρίζουμε ότι η φωτογράφηση προϊόντων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία ενός brand. Οι πελάτες αγοράζουν με τα μάτια τους και μια ελκυστική, επαγγελματική εικόνα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εμπιστευθείτε μας και να δημιουργήσουμε μοναδικές φωτογραφίες που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας.

Αποτυπώνουμε την ουσία κάθε προϊόντος με τρόπο που θα το αναδείξει στο μέγιστο. Στην φωτογράφιση προϊόντων χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές για να επιτύχουμε αψεγάδιαστα αποτελέσματα και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εικόνες.

Είτε πρόκειται για επαγγελματική φωτογράφιση για ένα διαδικτυακό κατάστημα, είτε για φωτογραφίες για καταλόγους ή social media, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας. Συνεργαζόμαστε στενά με εσάς για να κατανοήσουμε την εικόνα που θέλετε να δώσετε για την επιχείρησή σας και να την αποτυπώσουμε με ακρίβεια.

Προσφέρουμε:

  • Επαγγελματική φωτογραφία προϊόντων σε στούντιο και σε τοποθεσία
  • Επεξεργασία και διόρθωση εικόνας
  • Γρήγορος χρόνος παράδοσης και ευέλικτο πρόγραμμα
  • Προσιτή και διαφανής τιμολόγηση
  • Συνεργασία με μοντέλα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ή LOCATION

Επιλέγουμε το σημείο της φωτογράφησης, το φόντο και τον φωτισμό.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ

Σας προτείνουμε μοντέλα με τα οποία συνεργαζόμαστε για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Μπορούμε να φωτογραφήσουμε και δικό σας μοντέλο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ MAKE UP ARTIST

Σας προτείνουμε συνεργάτη Make up Artist που αναλαμβάνει φωτογραφήσεις.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΤΥΛΙΣΤΑ

Η συνεργασία με στυλίστα έχει πολλά οφέλη. Μπορεί να δημιουργήσει μοναδικούς συνδυασμούς των προϊόντων σας και να τα αναδείξει καλύτερα.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

PRODUCT PHOTOGRAPHY

WHY ELINDA?

Όταν μας επιλέξετε για τη φωτογραφία του προϊόντος σας, θα λάβετε:

  • Υψηλής ποιότητας, επαγγελματικές εικόνες: Η ομάδα των φωτογράφων μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να τραβήξετε εκπληκτικές, υψηλής ποιότητας εικόνες που αντιπροσωπεύουν με ακρίβεια την επωνυμία σας και παρουσιάζουν τα προϊόντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες: Θα αφιερώσουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις μοναδικές ανάγκες, τους στόχους και τα προϊόντα σας, δημιουργώντας μια προσαρμοσμένη στρατηγική φωτογραφίας που είναι προσαρμοσμένη στην επιχείρησή σας.
  • Γρήγοροι χρόνοι ολοκλήρωσης και ευέλικτος προγραμματισμός: Γνωρίζουμε ότι χρειάζεστε γρήγορα τις εικόνες σας, επομένως θα συνεργαστούμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε μια συνεδρία φωτογραφίας που να ταιριάζει στο χρονοδιάγραμμά σας και να τηρεί την προθεσμία σας.
  • Προσιτή και διαφανής τιμολόγηση: Πιστεύουμε στη δίκαιη, διαφανή τιμολόγηση και θα παρέχουμε μια σαφή, λεπτομερή προσφορά εκ των προτέρων.
  • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών: Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα, προσφέροντας συνεχή συντήρηση και υποστήριξη για να εξασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίησή σας.

Στην ELINDA, στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να προβάλλετε τα προϊόντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επιτύχετε τους στόχους σας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες φωτογραφίας προϊόντων με γνώμονα τα αποτελέσματα που έχουν μόνιμο αντίκτυπο στους πελάτες σας.