Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα παρέχει μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία στους επισκέπτες σας.

WEB DESIGN

Μια ιστοσελίδα αποτελεσματικά αναδεικνύει το brand σας και προάγει αποτελέσματα.

Θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας, δίνοντας τον χρόνο να κατανοήσουμε τους στόχους και τους σκοπούς της επιχείρησής σας.

Εργαστείτε στην ιστοσελίδα σας χωρίς να ανησυχείτε για τεχνικά θέματα. Διαχειριζόμαστε τις ενημερώσεις στον πυρήνα, τα θέματα και τα πρόσθετα.

Είμαστε επίσης διαθέσιμοι μέσω chat, email ή τηλεφώνου για να σας υποστηρίξουμε.

ΓΙΑ BRANDS ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Εξειδικευόμαστε στη δημιουργία όμορφων, αποτελεσματικών ιστοσελίδων που αφηγούνται την ιστορία σας, αναδεικνύουν το brand σας και αφήνουν μια διαρκή εντύπωση στο κοινό σας.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους σχεδιαστές και προγραμματιστές με τις απαραίτητες δεξιότητες και τεχνογνωσία για να μετατρέψει τις ιδέες σας σε πραγματικότητα, παρέχοντας εντυπωσιακές ιστοσελίδες που είναι τόσο λειτουργικές όσο και αισθητικά ελκυστικές. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Custom website design and development: Προσαρμοσμένος σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων.
  • Responsive web design: Σχεδιασμός ιστοσελίδων που προσαρμόζονται αυτόματα σε διάφορες συσκευές και οθόνες.
  • E-commerce solutions: Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων.
  • Search Engine Optimization (SEO): Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης
  • Website maintenance and support: Συντήρηση και υποστήριξη ιστοσελίδων.
  • Γρήγορος χρόνος φόρτωσης των σελίδων για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.
WEB DESIGN SERVICES

WHY ELINDA?

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας στο WordPress, θέλετε έναν συνεργάτη που διαθέτει την ειδίκευση και την αφοσίωση να φέρει στη ζωή την όρασή σας. Αυτό είναι που προσφέρει η ELINDA.

Είμαστε μια ομάδα έμπειρων σχεδιαστών και προγραμματιστών που εξειδικευόμαστε στο σχεδιασμό ιστοσελίδων με τη χρήση του WordPress και κατανοούμε τη σημασία μιας ιστοσελίδας που είναι ταυτόχρονα όμορφη και λειτουργική. Επιλέγοντάς μας, θα λάβετε:

Μια εξατομικευμένη και απαλλαγμένη από άγχος εμπειρία: Θα αφιερώσουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις ανάγκες, τους στόχους και τις προτιμήσεις σας, διασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδα σας αντικατοπτρίζει απόλυτα το brand σας.

Εξειδικευμένος σχεδιασμός και ανάπτυξη: Η ομάδα μας διαθέτει τις δεξιότητες και την εμπειρία για να παράσχει εντυπωσιακές ιστοσελίδες τύπου μπροσούρας που θα αφήνουν μια διαρκή εντύπωση στο κοινό σας.

Γρήγορη και αξιόπιστη υποστήριξη: Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα, προσφέροντας συνεχή συντήρηση και υποστήριξη για να διατηρήσετε την ιστοσελίδα σας λειτουργική και απροβλημάτιστη.

Οικονομική και διαφανής τιμολόγηση: Πιστεύουμε σε μια δίκαιη, διαφανή τιμολόγηση που δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας, και θα σας παρέχουμε ένα σαφές και λεπτομερές προσφορικό πριν από την έναρξη της εργασίας.

Με την ELINDA, θα λάβετε μια εξατομικευμένη, απαλλαγμένη από άγχος εμπειρία από την αρχή ως το τέλος. Θα αφιερώσουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις ανάγκες, τους στόχους και τις προτιμήσεις σας και θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας για να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που αντικατοπτρίζει απόλυτα το brand σας.

Έτοιμοι να φτάσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο σε ένα νέο επίπεδο;

Get in touch with us today to schedule a consultation and start building your brochure-style WordPress website!